Ett Löv

Kom och tänka på ett inlägg som Nellie skrev för några dagar sen. Ett inlägg om att folk behandlade henne som ett löv som de bara kunde trampa på hur som helst.
Blir så förbannad på sånt. på folk som ni som sitteer och trampar på folk titt som tätt. Som tror att ni är någon sorts Miss Perfect som får göra vad ni vill med vem ni vill. Ni skriver vad ni vil bakom era skärmar, för där är n iju skyddade eller?
Svaret är nej, med hjälp av ip adresser o.s.v kan man ta reda på just vem du är!
 
Man blir mörkrädd, så mycket idiotiskt folk det finns där ute, även om Nellie är yngre i ålder än er så ligger hon före er i hästlängder i mognadsgrad!
Bloggvärlden är lite skrämmande. Det är mycket "är man med i leken får man leken tåla" Det resonemanget känns så fel. Ska man bara acceptera påhopp utan vidare. Ska man bara låta taskiga kommentarer strömma in?
Det här var något som Tyra påpekade. Hur mycket skit fick hon inte för det?
Folk började skriva att hon bara gnällde o.s.v. Hon gnäller inte, det är sanning. Men om ni tycker att hon bara gnäller, vaför läser ni då hennes blogg?
Som hon skrev, det är skillnad på kritik och elaka påhopp, stor skillnad!
 
Tyra, Nellie, Johanna och alla ni andra som folk trampar på. Trampa inte tillbaka, kör över dem med en gräsklippare istället! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0