Falsterbo levererar

Det har verkligen varit en toppen dag. Allt från Falsterbo Derby till Höjdhoppning till rullskridskoåkning efter häst. Falsterbo derby vanns av Olivier Robert, Det var han verkligen värd. Trots att hindrena låg på 1.50 så var han snabbast i både grunden och i omhoppningen mot Capten David O´Brien. Det är helt sjukt med prispengar man vinner, Olivier Robert vann ca 600000 kr. Det var lite kul för Olivier tog hem Frankrikes andra seger idag och det passade ju extra bra med den franska nationalsången eftersom det faktiskt är Frankrikes nationaldag idag, den 14 juli.
 
Taget från Falsterbos hemsida
"Banan i Falsterbo Derby är ett kraftprov för både häst och ryttare. Den är 1200 meter lång och hälften av hindren består av s.k. naturhinder (t.ex. banken, pulvermangraven och vattenhindret) och har sett likadan ut i ganska många år nu. Det krävs en modig och lydig häst, som litar helt på sin ryttare för att klara av att rida felfritt."
 
Mountain horse fourbar vanns av Philip Carey och Emelie Grönberg, ettan och tvåan från mountain horse grand prix. Två förhandstippade favoriter. Båda två seglade över 1.55 med sina ponnyer och där med vann de varsin check på 5000kr.
I aaa...sixbar var de ttre felfria ryttare på 1.95
 
En glad Olivier Robert på bild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0