Tre saker

... som är väldigt bra:
* Började hitta bra ridning idag
* snart är det sommarlov
* Silverado ofc

... som jag stör mig på:
* Min sits som inte är den bästa tyvärr, sitter alldeles för framåtlutad :(
* min mobil funkar inte
* Att gå i skolan.

... som jag gör just nu:
* Är trött
* bloggar
*  ....ngt

... som jag saknar mycket:
* Att rida Mysak, allt var så mycket lättare när man var liten
* Matilda
* När min mobil fungerade

... som du vill/längtar efter att göra:
* Falsterbo!!
*  Min och Silvers tävlingsdebut
* Sommarlov


Hem kommen

Hem kommen från Wanjaträning, börjar äntligen komma till ridning!
Är så trött så jag dör// Hej då

Gagag

Så snyggt!!! Skulle vilja ha;)

Vet någon vart man kan köpa det? I så fall komentera!;)


Clinic;)

Ska snart ner till stallet och göra iårdning Chico till clinicen i dag;) Jag kanske har glömt att säga det men jag ska va med på samma clinic som Vicka i dag kommer bli as nice;) Hoppas det går bra!!! Ni kan räkna med ett inlägg i kväll!;) Mamma ska filma med filmkameran så kanske kommer upp en film i helgen om det gå bra vill säga;) Näe nu måste jag ta på mig stallkläderna mamma kommer snart att hämmta mig, så ska vi åka ner till stallet;) Önska mig lycka till?;)  Hej då, ses sen!;)

En bild från förra året på Chico och mig;)

Yippi

Har bokat biljetter till Falsterbo Horse Show 13-14 Juli
Någon mer som ska dit?, det kommer bli Awesome!


Falsterbo here we come


Anmäld;)

I dag anmälde jag mig till tävlingen på NORF som är 9 juni;) Anmälde mig till en LD clerond och en LC A0:A0 kommer bli kul kul;) Vilka ska mer dit??? Och vilka klasser ska ni rida???

 
Vet att bilderna är visade många gånger men gillar dom jätte mycket;)
Hahahh bara jag som gör lite roliga miner?;P


Hemma och läxor

Hej har prcis kommit hem från skolan, jag höll på att missa bussen. Den var precis på väg att stäng börrarna och åka iväg när jag kom springande, hahhah;) Sen hämtade jag Maja på fritat och nu sitter jag och äter melon jädra nice! Men nu måste jag göra läxorna:( Har verkligen 0 lust att göra läxor i dag men har inte så många dagar att göra dom på, då jag har fullt upp i morgon;)

Känner så här !!!!

Sorry

Sorry för välldigt dålig uppdatering! Har inte haft tid i helgen, allt har gått i ett. I lördags var jag hos släkten, vi firade dom som fyllt år och så. Vi hade jätte kul som vanligt;) Jag trodde inte att vi skulle vara borta så länge som vi var jag hade tänkt blogga när jag kom hem, men vi kom inte hem fören klockan ett på kvällen så det blev inget med det;) Och i söndags firade vi morsdag och så , så jag glömde att blogga, men nu måste jag åka till skolan. Men nu vet ni varför jag inte bloggar på ett tag, men i dag ska ni få mycket uppdatering av mig tänkte lägga upp lite bilder och så;)

Galenpanna

Idag var en sån där riktigt bra dag!
När det känns som om jag kunde göra vad som helst.
Han blev nästan galen bara av att se en bom, synd att vi inte hoppade idag.
Seriöst, jag red förbi ett plank med massa bommar på och saker runt. Han trodde först han skulle hoppa :)
Galenpanna
Om det håller i sig till på Tisdag kommer det bli awesome.
Jag ska nämligen vara med på en clinic och rida för Mikael Carlstedt.

Ridit över taggad ponny idag


Old Pics!

Converse Fashion



Använder ni converse och vilka av dessa gillade ni mest?

Älskar



Haha

Jag dog nästan när jag såg dessa, förlåt alla som har sånna men jag tycker det är groteskt fula.
Hiss/Diss



Orkar it blogga


Hur söt kan man va?


Tror att vi redan visat denna film på bloggen men hur söt kan man va?

Tagga!!!;)

Sitter hemma och har inget att göra! Vad ska man göra liksom, när man är ensam hemma. Har inga läxor att göra, inga måsten och så! Finns inget att titta på, på TV. Men om en halv timme kommer mamma och vi ska åka ner till stallet och göra iårdning Chico till hoppträningen;) Hoppas det går bättre än förra gången, jag hade ingen bra känsla efter träningen sisst. Även om det inte var något större fel om man säger så. Men sisst var jag ju inte så pigg heller, men i dag är jag taggad till tusen. Kommer bli hur kul som hällst! Hela dagen har varit bra i dag alltså! Till och med skolan har varit ok! Och nu slipper jag vara ensam också för nu kom pappa hem. 

Jag gjorde ju ett inlägg igår då jag sa att ni fick bestäma vad jag skulle skriva om i dag. Men tänkte inte på att det var torsdag i dag så jag ska göra inlägget i morgon i stället. Hoppas det är OK;) 

Hittade lite bilder från träningstävlingen på smedby som jag lovade att ladda upp men glömmde bort, ops!
 

OK jag vet att bilderna inte är så bra dom är tagna med min mobil+ att Chicos huvud ser gigantiskt ut!


Vad vill ni att jag ska skriva om i dag?

Funderar på att göra ett långt inlägg i dag men vet inte vad jag ska skriva om. Så jag undrar vad ni tycker att jag ska skriva om;) Kan skriva om nästan vad som men skriver om det som är mest intresant. Men det blir inget om ni inte komenterar. Ni bestämer;) 
 

Skolavslutning

Jag har inte köpt några avslutningskläder än och vet inte riktigt vad jag vill ha. Men jag vill nog ha en klänning iallafall. Vad har ni köpt för några avslutningskläder? Skulle jätte gärna vilja ha lite tips av er bloggläsare.

Ska in till stan i helgen och köpa en;) Den här klänningen hittade jag bara;) Men tycker den är helt OK.
Har räknat ut att det är nästa 14 dagar kvar i skolan utan helg och andra lediga dagar;) Det är ju helt sjukt att tiden har gått så fort! Men längtar jätte mycket till sommarlovet! Man måste inte gå upp så tidigt och kan vara med kompisar hela dagarna! Så skönt!  


Dör hur söt kan man va?

Jag har laddat ner lite bilder i dag från mobilen till datorn;) Och hittade lite bilder från när vi hämtade hästarna i hagen hahahaha;) Jag dör hur lyckas man?;) Men söt är han ju iallafall<3

Hur kan man få grimman så här? Hahha;)



Hahha ;) Jag älskar värkligen din stil Peppar!

Sjuk

:´(


<3

Två underbrara låtar från Twilight, är så beroende att jag inte vet vad jg ska göra, fundeerar allvarligt på att skriva ett brev till Stephenie och tvinga henne att skriva klart Midnight Sun
Drömma kan man ju alltid




Twilight


Dör medans jag läser sista boken, jag vill inte att det ska sluta :`(

Film:)


Hej:) Jag har ju lovat att jag skulle lägga upp filmen från tävlingen på NFK så här är den:) Fick hjälp av Vickan då jag inte kan göra filmer, har inget program på datorn och är inte medlem på youtube. Tack för den fina filmen Vickan. Blev bara film från LC då LD filmen var så skakig.

Vet att han går lite långsamt men jag var så rädd för att han skulle glida och så. Man ser ju på filmen att det spöregnade.


Älskar min ponny!!!

Är det bara jag som har den bästa ponnyn i världen?

I dag har jag tränat dressyr med världens bästa häst, för Carina. Tänk att det är så kul att åka till linköping med hästen. Kan vara för att det går så bra när jag rider för Carina eller så är det att jag bara tycker att det är så roligt! Det har med andra ord gått .... bra! Han har varit helt fantastisk i dag så här bra har det alldrig gått innan. Träning ger resultat kommer ihåg hur han var i början alltså då jag hade noll koll han gjorde allt som han ville! Jag var lite liten på honom och han var jätte stark. Han hoppade dom hinderna som han tyckte såg kul ut och han sprang som baraden. Men jag har lärt mig rida honom nu och han lyssnar mycket bättre nu. Det är därför jag blir så himmla glad när det går bra:)

Vi jobbade med sidvärdsrörelser och volter och så tränade vi mycket på avbrott, för att dom skulle lyda ordentligt. Det var riktigt kul:) Mamma filmade också får se om det blir någon film någon dag. Hur många vill ha film?

Nu sover jag säkert för detta är ett tidsinställt inlägg. Hahha blev lite sent karnse men men:)


Haha

Sitter här och flummar runt, hittade en hemsida där man kunde designa schabrak:)


Detta ser ut som en bordsduk, vem sjutton skulle vilja rida med det??


http://www.mon-cheval.fr/cheval/00/00/tapis+en+coton/_753.html
Vi är uppe sent, men kan man inte sova så kan man inte

Men vi måste sova nu, godnatt!

Färg Färg

Skulle ni våga visa er i dessa färgglada grejr, riktigt snyggt enligt oss. Det blir coolt och utstickande men ändå inte för mycket. mums på limegrön och turkos. Orange är riktigt fräckt på en brunhäst och rosa till ett sto.
Matilda stör sig mycket på att det saknas rosa benskydd på bilden;)



Frossa i Limegrön


Så snygg, Kanske dock blir lite mycket men ändå!

Söt outfit



Hade jag ett sto skulle jag inte tveka men Chico vill inte ha rosa/lila ;)

Boots


Är sugen på ett par boots i typ mörkblå,limegrön eller turkos. HISS/DISS

Mer mer tävlingar!:)


Är med och tävlar om denna fina grimma och ett sjukt snyggt schabrak från hv polo.
Tävlingen hittar ni här! http://teamjumpers.se/?p=183

En till tävling

http://teamjumpers.se/?p=183

Älskar tävlingar!

Oh yey

Nu har denna snygging kommit in i min gaderob, mums mums, nästa helg får den nog sällskap, kanske ett nytt schabrak eller något sånt, jag provade också likadana byxor som Matilda men de satt inte så bra:( jag lägger inte ut 800kr på något som inte känns bra, hur snyggt det än är.

Nhs har levererat som vanligt, otroligt mycket fina hästar. Blir nästa sugen på att köpa en fin unghäst och ha samtidigt som silver, hehe!


Kunde inte låta bli!!!

I dag har Vickan och jag jobbat på NHS, ska skriva mer om det senare eller i morgon. Iallafall jobbade vi på norrköpingshorseshow, där har dom ju lite afärer nu när det är stora tävlingar. Så Vickan och jag har så klart kollat runt när vi hafft tid. Fick med mig lite hem hahha:) Ett par JW ridbyxor och en hv polo piké! Kännde att jag var i stort behov av nya ridbyxor då jag bara har ett par! Kunde helt enkelt inte låta bli att köpa pikén fast jag bara skulle köpa rid byxorna.
Hiss eller diss? Vad tycker ni?

Den här fasst i lila, ser rosa åt på bilden med den ska tydligen va lila!:)

Och dom här blå ridbyxorna!:)


Jag e med och tävlar om ett par soft up stigbyglar!


Jag är med och tävlar om ett par soft up stigbyglar på teamjumpers.se! http://teamjumpers.se/?p=266



Saknar Dig



Tävling!

http://teamjumpers.se/?p=266

Whop Whop!

Matlda & Chico



Nya filmer ute!



Det dyker upp en på Matilda också!


Jin Stirrup eller Soft up?

Vilken är snyggast Jin stirrup eller soft up?
Någon som äger någon av dessa och kan berätta lite, för och nackdelar och sånt.
Jag är nerkärad i Jin stirrup men börjar älska soft up också. Har hört mycket positivt om båda, men vilka gillar NI bäst? Jin stirrup eller Soft Up


VS



Hiss/Diss?

Hiss/Diss?


Hiss från min sida, baksidan är sjukligt snygg :) Har börjat gilla gråa jackor mycket nu, snyggt jue!

Fin Fin



Mums


+

=


MUMS


Yes

Sista dagen på skolan i morgon då, YES! För den här veckan iallafall:) Bara det att vi har långdag i morgon slutar klockan 3, inte så sent men måste vänta på 4 bussen. Men jag ska endå ha utveklingsamtal så det spelar ju ingen roll iallafall. Hatar utveklingsamtal, men jag sköter ju skolan så vet inte vad jag oroar mig för. Så ska jag ju hinna med stallet också, fattar inte hur jag ska hinna med allt i morgon!

I dag red jag och Maja ut på Chico:) Det är så sött att se dom Maja e så liten på honom. Hon skrittade honom en liten bit innan jag skulle rida honom. Han var pigg och glad som vanligt:) Gillar ponnyn mer och mer för varge dag som går trotts att jag haft honom i snart tre år. Men nu måste jag lägga mig se you!


Filmen kom iallafall

Haha lite sent men ändå!


Tips på fin ponny!

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=609359&inriktning=&typ=12
En jätte söt ponny som är till salu, 6årig connemara:)
Bilder som jag har fotat på den:


Hoppa kan han ju iallafall ;)


NFK 12 maj

I går var det ju tävling på NFK. Det gick jätte bra är super nöjd med honom. Vi hoppade en LD med stil och en LC A0:A0. Han var lite stressad i början och ville inte alls stå still när vi skulle sadla. Han var allmänt stökig. Men han lungnade ner sig när vi började rida. Carina var med och hjälpte mig på framridningen så jag inte blev så nervös som jag brukar. När någon säger vad man ska göra tänker man på det och inte på att vara nervös. Han har ju varit rätt stoppig den senaste tiden så vi testade att ha sporrar då jag inte driver så mycket i vanliga fall. Det gick bättre, men jag är så nervös för att anväda dom för mycket. Men alla jag rider för säger att jag inte gör det så då är det väll så. Men iallafall så gick det bra. I LD var han lite tveksam på om han skulle hoppa eller inte men jag var bestämd, visst kom vi lite nära på vissa hinder men han hoppa iallafall. Men på hinder nummer 6 kopplade jag av lite för mycket och då sprang han på sidan. Så helt mitt fel. Vi slutade banan på 4 fel med stilen 45 poäng. LC gick faktist bättre än LD vi noll:nollade och hamnade på en sjätte plats precis utanför placering. Är super nöjd med honom. Film kommer någon gång i veckan:)

Bilderna är tagna i LD då det spöregnade i LC. Tack Vickan för att du följde med och för alla fina bilder:)




Bara jag som gör lite "fina" miner :D haha


Frågestund?

Vi kör på med en liten frågestund!
Fråga vad ni vill!


Och vinnaren är.....

Mathilda Gustafsson, hör av dig till oss så får vi bestämma när du vill att vi hämtar ditt pris!
Grattis Grattis!

Vill ni ha fler tävlingar?

Fina sis<3



Dubbel nolla i Lc och precis utanför placering, bästa!

oooOOOO

Nu dras vinnaren i bloggtävlingen!!!
Men ni får inte veta förrens imorgon, hehe<3
Puss

Taggar:)

Ska snart sova eftersom att det e tävling i morgon:) Men tänkte bara göra ett snabbt inlägg. I dag har varit den bästa dagen på länge! I solan såg vi på film på två lektioner så dom räknas knappast som lektion. Så vi hade bara två lektioner som vi jobbade på:) Nice! Plus att vi slutade klockan ett!:) Eftersom att min buss inte går fören halv tre så gick jag ner till focus (ungdomsgårn) med några vänner. Vi hade jätte kul! Sen kom Victoria ner när hon slutade. Planerna ändrade sig lite då, hahha. Till det bättre. Jag följde med Vickan hem och efter en stund så åkte vi upp till SRS. Vickan red Silver och jag försökte fotta lite med mobilen men det gick inte så bra då jag och den inte riktigt kom överens. Sen åkte jag med mamma och handlade. Sen när vi varit hemma en liten stund kom Vickan:) Vi åkte ner till Chico och Peppis bus och red Chico medans mamma långerade Peppar. Vi han också med att duscha Chico inför imorgon. Har gått i ett i dag men det har varit riktigt kul. Men nu ska Vickan och jag sova så att vi orkar med morgon dagen.

  

Älskar dig<3

Har hoppat ponnyn med det stora hjärtat<3
Film dyker upp imorgon
Älskar dej<3


Mitt hjärta

Bilderna från Åby VILL INTE!
Men bjussar iallafall på lite bilder från igår, mer kommer!







Hahha

Hahha finns det någon skönare alltså? Ni alla fattar nog vad jag tittar på! Kalle är enligt mig den roligaste tecknade figuren av alla, ingen är så skön som han! Kan inte göra något rätt och blir arg för minsta lilla. Hur kan man inte gilla honom? Vad skulle julen va utan honom? Hahha nu överdriver jag ganska mycket, men jag gillar honom starkt. 


Wii Tävling!!



NU......

Nu ska jag ner till stallet och mocka fixa höpåsar och rida eller gå med Chico en liten bit sen blir det att cykla hem och träna till fysik och so proven, blää så tråkigt. Ses senare.


Längesen<3

Även om det var länge sen, kan jag se dig framför mig. Även om det är över nu. Även om jag inte tänker på dig hela tiden så finns du alltid där. Även om jag inte kan se dig eller  höra dig så finns du alltid kvar. Jag vill minnas dig för den du är och inte så som jag såg dig precis innan jag så dig sissta gången.... Jag vet inte hur många gånger jag trot att det bara har varit en hämsk mardröm, och när jag kommer ner till stallet möter du en med en gnäggnin som bara du kunde göra. Du har givit mig så mycket, mycket mer en du tror. Du var nog den knasigaste ponnyn jag träfat men det var nog det som gjorde att vi passade så bra ihop, du och jag. I dom 7 åren vi har haft dig har jag lärt mig sjukt mycket. Men om det e något jag saknar sjukt mycket så är det din närhet och dina snälla ögon som såg på mig. Dom snälla ögonen som nästan alltid gjorde mig glad att se. Dom var busiga när du hade kastat av mig, men du gick ingen stans för du väntade på mig som en hund som väntar på att sin husse eller matte ska komma hem, eller tillbaka. Jag tror faktist att du kände att din tid var över för jag är övertygad om att du sa hejdå till mig........ Jag hoppas att vi gjorde rätt som lät dig gå, till dom evighets gröna ängarna. Du slipper iallafall stå i den lilla sjukhagen som du stog i det sista halv året. Mitt <3 du betyder allt. Vila i frid för det är du värd<3  




Smile jag älskar dig<3


Veckan=D

Den här veckan kommer typ se ut så här=)

Måndag: I dag är jag hemma från skolan för att vilar upp mig. Då jag varit försyld och haft ont i huvet. Men måste endå ner och fixa stallet och så sen ska jag träna lite inför provet i morgon. Får se om jag rider en lite sväng.

Tisdag: Först skolan som vanligt. Ska rida ut på Chico träna till ett prov och så.

Onsdag: Skolan. Rida dressyr på Chico på banan och så. Träna till provet och inte så mycket mer.

Torsdag: Skolan. Hoppträning med Chico för Fia och inte göra så mycket mer.

Ferdag: Skolan. Rida ut på Chico och fixa lite inför tävlningen.

Lördag: Tävling på NFK med Chico. Blir en LD och en LC. Hoppas det går bra. Efter tävlingen ska jag rida Peppar.

Söndag: Har inga planer just nu Chico ska vila om han inte gjorde det i dag. Ska rida Peppar inget mer en så är bestämt.


Glömt?

Ni har väll inte glömt våran bloggtävling?


Mer om tävlingen hittar ni här !

Nu ska jag anmäla mig till NFK=)

Rubriken säger rätt mycket=) Hahha=) Ska göra ett inlägg till i dag om helgen!
 

Outfits!

Nu har jag suttit här och photshopat fram endel outfits! Hissa och Dissa gott folk!

Marinblå och Lila
Denna skulle jag inte säga nej till! Jag ät totalt nerkärad i denn modell på stigbyglar, ett par sådana i mörkblått ska köpas in när jag får råd.


Svart, Grå och Lila/Rosa
Denna tyckte jag var stilren men med utstickande detaljer. Schabraket är dödligt snyggt, dock kanske inte till en skimmelvalack? Tröjan är sjukt snygg


Gul
haha denna var lite oseriös, lite mycket kanske? Men man kan ju plocka bort delar ur den! dock älskar jag Schabraken, stigbyglarna och pannbandet!

Turkos och brun
Denna tycker jag är stilren men med färger som piggar upp, älskar Hv polo schabraket och de turkosa stigbyglarna


Plugga,Plugga PluuuggA

plugga är tråkigt:(
Har iallafall ridit snyggingen idag, lätt jogging stod på schemat. Inget speciellt travade runt i lite lägre form, provade att länga traven lite, hur kul som helst eftersom han länger så bra.:)
Nu ska jag fortsätta plugga och fota lite kanske:)
En bildbomb kommer från tävlingarna i Åby! Hemmalaget segrade; vi vann hejarklacks priset,två vinster från individuella ryttare PLUS en andra och tredje plats, jag blev bara lite sugen på att tävla.
See you later




vad ni äger girls




Svenska låtar i mitt♥




Krusa

Igår blev det så att jag hoppade fin,fina Krusa. Hon är en av ridskolans hästar, en bestämd dam. Jag ha<r aldrig hoppat henne så jag var lite "nervös". vi började med galoppbommar på en volt. Där hade jag lite problem för jag kom för fort in och tappade ut bakdelen över bommarna. I andra varvet blev det lite bättre.
krusa är lite tittig så när vi skulle hoppa vår lila grind ville hon inte vara med längre. Hon tvärnitade flera meter innan men verkade ändå inte rädd för den. Den kan vara den lila färgen eller något. Hon hoppade iallafall sen.
Banan vi hoppade bestod av 1. ett vitt plank 2. Lila grind på linje till oxer på ca 1m 4. kombination till en oxer och sen avsluta med ett dogleg planka till oxer. I början tog hon inte riktigt för sig och hoppade nära i princip hela tiden. Men sista gången hoppade hon jättefint på planket, stort på grinden och perfekt på oxern. Jag hade en riktigtbra känsla.

Idag har Silver skrittats ut i ca en timme, vi klättrade mycket. Jag blev inspirerad av artikeln i Häst och ryttare om unghästar. Där stod det hur viktigt klättring är och hur bra det bygger muskler. Så nu blir det mycke uteritter.
Jag hoppade inte Silver igår för att vetrinären har varit här och kollat honom pågrund av att han har hostat mycket. Det visade sig att det inte var något men jag ska ta det lugnt ett tag!


Hoppträningen i går

I går var det ju hoppträning för Fia som varge torsdag=D Det gick väll så där varken dåligt eller bra. Det var första gången vi hoppa ute på ridbanan för i år då vi rider så sent att det blir för mörkt. Chico föredrar ju att hoppa ute, då både han och jag tyckte det var kul. Fast det inte gick så bra som det brukar. Man kan ju inte vara på topp jämt heller så. Jag har ju inte mått så bra dom senaste dagarna heller haft ont i huvet och så, så jag hade inte riktigt den här känslan att jag ville över hindren men jag gjorde mitt bästa för stunden. Vi hoppade i allafall bana som bestod av två plank ett räcke tre oxar och en kombination. Vi hoppade två olika banor. första banan gick inte så bra, vi kom fel på dom flesta hindren och hittade inget flyt kan man säga. På andra rundan gick det bättre. Vissligen stannade han på första hindret igen men men, dom andra hindren gick bra. Hittade flytet som inte var där första rundan.
Men det var roliga banor vi hoppade så det var inte tråkigt på något sätt det var bara det att jag var off och det känner ju Chico direkt och blir lite så här måste jag hoppa eller? 
Han var iallafall fin på kombinationen i dag=D, han var inte lika fin sist vi hade med det på hoppträningen. 

Vet att det kan finnas stavfel här och där men men=) Ni kan läsa endå hoppas jag.
Gammal bild på Chico och mig då jag har brist på hoppbilder=)
Söta ponnyn!<3

Nu

Hej nu har jag "idrott" eller vad man ska säga eftersom att jag både är försyld och har glömt idrottskläderna innanför dörren hemma så nu nöter jag varv på löparbanan. Medans dom andra hoppar längd hopp :( bara för att vi ska göra något kul kan jag inte va med!  Men men. I dag slutar jag klockan ett så det är ju himla  nice! Sen ska jag ner till stallet och rida en sväng :) har inget mer planerat i dag bara chilla!


zzZ

Idag har man hoppat storhäst:D
Ändrade planer med Silver tyvärr :( Ja JA
Jag håller på att dö av trötthet, ni får mer imorgon. Godnatt
P.S Har ni några tips på snygga schabrak, röda,blå eller ljusblå<3


Silverado 2/5-2012

Idag har man trimmat på banan, det märks att dressyr inte är vår starka sida.
Han var pigg redan när vi skrittade fram, knashästen hoppade över en pytteliten vattenpöl, jag var inte så jätte beredd om man säger så. På banan var han duktig, i traven red jag i lite lägre form, vi gjorde lite volter och så. Jag märker att han har en tendens att skjuta ut rumpan i volterna, det måste jag träna mer på! Jag gjorde även lite längningar också. Ett problem jag har är att jag har jätte svårt att sitta ner i traven. Han tar så långa kliv så det känns som jag ska studsa ur sadeln. Utan stigbyglar gick det bättre men då blev det istället en kort trav med lite dålig bjudning, det gick att sitta ner iallafall.
Galoppen var det roligaste, han var jätteglad men inte lika flängig som första gången jag red på banan.Han tyckte det var jobbigt att korta sig i galoppen men att länga, det gick bra.
Nu ska jag duscha, Glöm inte vår blogg tävling!!



Snabbt inlägg sen stallet

Hej tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag cyklar ner till stallet. I går sov jag över hos Victoria vi hade roligt som vanligt, och då kan man säga att vi skrattade rätt så mycket hahha:)

I dag var det skola igen blää! Så tråkigt, spesielt om man har en massa prov att plugga till. Så nu vet ni vad jag ska göra när jag kommer hem från stallet. Har typ tre fyra prov till med den här och nästa vecka. Så det är bara att träna:( I dag har jag också haft jätte ont i huvet! Kändes som om någon slog mi med en hammare! Hahha inte riktigt men endå. Men man kan ju inte gå hem från skolan första dagen efter man har varit ledig i 4 med helgen och dom röda dagarna det går ju bara  inte så jag har kämpat på.

Men nu ska jag cykla ner till stallet och rida ut på Chico. Hoppas på att hinna göra ett inlägg till innan det blir natt! I så fall blir det lite bilder från helgen:)



Träningstävling på stall smedby:)

Hej i dag har jag varit på träningstävling på smedby gård, med Chico. Det gick helt ok:) mycket bättre än sist! Vi vägrade inte ut oss iallafall ,haha ,det gick ju inte så bra sist. Vi hoppade två 80 rundor och han var fin på båda:) På framridningen var han lite off men blev piggare när vi hoppade över krysset. Sen så blev det lite tokigt för hinderna låg på 90 i stället för 80. Men det visste inte jag vi kom fel några gånger men efter något språng gick det bättre. Sen såg mamma och en till person att hindren låg på 90 så dom fixade det. Inte så konstigt att han var lite tjurig och kom fel när man bara har hoppat ett hinder på ca 20cm innan det e ju rätt så stor skillnad på höjd om man säger så. Men han var jätteduktig. Väl inne på banan var han pigg och glad som vanligt:) Rundan gick bra och vi slutade på noll fel och fick rosett vid utgången. Sen skrittade jag honom lite, och hade tänkt hoppa något hinder på framhoppningen innan jag skulle in på banan igen. Men icke sade nicke, jag hade missbedömt tiden så det han jag så klart inte! Men eftersom att vi hoppade två 80 rundor hade det ju inte gått så lång tid så han var ju varm i kroppen i allafall. Men han hoppade alla hindren och vi gjorde en till nolla mycket nöjd med honom. Andra rundan kändes dock bättre än den första då vi hade bättre flyt:) sjukt nöjd med mitt busfrö:)
Bilder kommer i morgon då min mobil inte vill som jag!

Silverado 1/5-2012

Idag har man ridit ut på lilla grå tillsammans med Ebba/Mysak Vera/Spirit och Klara/Moffe.
Först i stallet fick jag lite panik för vi hittade ingen bra sadelgjord till min sadel som jag lånar, När jag ville låna en sadelgjord fanns det bara ca 90cm eller 130cm! Antingen för långt eller kort, tillsist löste det sig och vikunde rida iväg.
lille pojken var jättepigg och tyckte de små gick långsamt, de är B ponnyer:) När vi galopperade var han jättepigg och glad, Härligt. Jag skulle trsta att galoppera sist en gång men den idén var inte så bra tyckte han.När hästen framför galopperade iväg började han snurra och studsa på stället. den galoppen var han som en liten galoppör.
På Torsdag blir det antagligen Hoppning:) Dock har han bara en sko pga att han har tappat den andra men han har starka hovar och går endast med skor för att man ska kunna  brodda om man tävlar på t.ex. gräs.
Lill plutt<3



Silverado 29/4 2012


Strunta i min "fina" sits, kolla på silver istället

Strunta i mig!






Busig  :)








Foto Ebba och Linnea, Tack!

RSS 2.0