Så fin!

 
Uppdateringen har varit kass, jag vet. Men det känns inte så kul att blogga just nu. Har inget att skriva om och så. Ska i alla fall svara på frågestunden i dag. Som jag sa att jag skulle svara på för två veckor sen, men men. Ska snart gå ner till stallet och fixa. Idag ska jag rida alla tre, vilket ska bli riktigt kul! Speciellt att rida Peppar har inte gjort det på jätte länge, då det har varit rätt mycket den senaste tiden. Mamma rider ju honom när jag rider Pirran, för hon gillar inte alls att gå själv (hon tycker det är läskigt). Sen är det ju roligare att rida tillsammans än att rida själv.
 
Fina Peppsson! ❤

När det inte altid går som man tänkt sig.........

Ibland går det verkligen inte som man tänkt sig....
I denna video visar vi hur bland annat en häst och en ryttare kan riva alla bommar i en kombiation, se och njut.
 
Ps. Vickan is back!

Grattis!

 
I dag har min underbara ponny fyllt år. Han är kanske inte så ung längre. Men inte är det något fel på honom, inte. Han betyder så otroligt mycket för mig, det är sjukt hur mycket man kan tycka om någon! 
 
Grattis på 20års dagen världens bästa ponny!

Loooov !!!

Det är så skönt att det är lov nu. Har verkligen längtat efter det här lovet, samtidigt som det känns som att det inte var så länge sen det var jullov. Men dom två senaste veckorna har det varit rätt mycket i skolan. Mer läxor än vi brukar ha och så. Ska i alla fall vara skönt att få vara ledig i en vecka.  
 
Men nu ska jag sova, är jätte trött!

Never I find someone like you! ♥


Alla hjärtans dag !

Hoppas att ni har/haft kommer få en bra alla hjärtans dag!
 

Frågestund

Hej nu kör jag med en frågestund då jag inte vet vad jag ska blogga om. Fråga vad ni vill hur ni vill. Svaren kommer nästa helg.

I bilen

På väg till dressyr träning med Pirran. Tar ungefär 40min tills vi är framme så lyssnar på musik och tar det lugnt. Har varit en as jobbig vecka i skolan har haft tre läxor och har en tills i morgon. Men snart är det helg! Skönt!
Bloggar mer sen.
//Matilda


Mer bilder


Bilderna på Pirran från helgen ♥

Vet att alla inte är så bra men, men. Här är dom i alla fall. Har inte lärt mig så mycket än då jag inte har haft kamerna så länge, och inte kan alla inställningar och så än.
 
Världens finaste Pirran! ♥

Vill ni.......?

Hej, är ni sugna på bilder? Knäppte några bilder på Pirran i helgen. Har också några andra ovisade bilder på hästarna.

RSS 2.0