Vi plumpade och vi bowlade

Hej har precis kommit hem från bowlingen. Innan det spela vi plump, vi förlorade i dag igen. Men på bowlingen gick det bra. Vann gjorde förstås Matildas pappa, sen kom Matildas mamma, och efter henne kom Matildas faster. Victoria och Matildas farmor fick lika många poäng och delade en fjärdeplats. Matilda kom femma. Resten kom ungefär lika.
Idag var det väldigt bra skidåkning. Vi hoppade mycket i gupp i våran favorit backe, fast vi åker nästan mer i skogen än i backen. Vi åkte även mycket i Ski cross banan och i Fun parken. Det har varit en väldigt rolig dag! :)
Nu ska vi kolla lite på tv. Just det vi ramlade i liften i dag igen fast den här gången tillsammans. Meningen var att vi skulle ta liften själva, så blev inte riktigt fallet.
Vi stod för långt ifrån varandra så Vickan fick inte på sig liften. Victoria ramlar och fastnar med benet i ankaret, Matilda ramlar också och även hon fastnar med benet i ankaret. Vi åker med någon meter innan vi tar oss av. Victoria hamnar där ankaren åker ner och då får hon ett ankare på sig och håller på att ramla igen. Vi försökte igen och den här gången gick det galant. Typist att man måste ramla!

Bilder från bowlingen kommer någon gång i veckan=)

 
Bild från hotellet i Mora=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0