tävlingen på skogslotten ~ Resultat

Ja ni ville har resultaten från helgens tävling och här kommer dom.
 
LC A:0+A:0: Allting blev rörigt. Vi hade kommit i god tid till tävlingen men som typist är så tittar jag fel på startlistan så allt blev jätte stressigt. Jag red inget bra på framridningen eller framhoppet och jag var jätte stressad. Vilket resulterade med enb strässad och spänd ponny. Får ta på mig allt det själv. Helt mitt fel. Det regnade hela tiden och allt var blött och tungt. När jag red in i ridhuset öste regnet ner och smattrade på taket vilket gjorde att inget blev bättre. Red mot första hindret och han hoppade, vi hoppade andra hindret sen kom ett hinder med skyltar under, vilket han inte borde vara rädd för och inte var häller, men han hade bestämt sig för att inte hoppa det bara. Fick ett stopp och två stopp sen var det bara att lämna banan. Kan inte skylla på något annat än mig själv. Helt mitt fel, och jag får ta på mig det.
LB A:0+A:0: Den här gången hade jag gått om tid att rida fram på och allt bara satt som en smäck! Han var värkligen jätte fin. Har alldrig haft en så bra framridning och framhoppning till en tävling innan. Jag var helt lung när jag red in på banan och det känndes bra. Chico var som han brukar och det känndes perfekt faktist. Dock kan man aldrig få ha kvar den känslan så länge. Första hindret hoppade han galant över ingen tvekan på att stanna eller något liknande. Kom till andra hindret ett skrik rosa hinder, och jag kännde att han började tveka. Smakade lite på honom men han smet åt sidan. Min lilla feluriga ponny, han är igentligen inte så tittig brukar inte bry sig. Men han kan få för sig att han inte ska hoppa vissa saker och då gör han det inte. Jag red på en gång till lite mer bestämd den här gången och det känndes som att han skulle hoppa. Men icke sade Nicke tvärnit precis framför hindret. Det var andra olydnaden och då var vi klara. Jag red på hindret en gång till som man får göra, la på spöt på bogen och han flög över! Ett sådant fint språng kunde han väl ha gjort från början? Men aja, så kan det gå ibland.
 
Jag är inte nöjd om man säger så, men så är det ibland man kan inte vara på topp jämt. Framridningen och framhoppet till andra klassen var ju inget att gnälla på, får hitta och tänka på det som var bra i stället för det som var dåligt.
 
Jag älskar min lilla ponnyskrutt i alla fall.
Sötis <3

Följ mig såhääääär gärna på instagram

Följ mig på instagram , victorianyropsjoren heter jag :D

My own style

Bloggar som en kratta, haha bjuder på en ful bild :)

Skogslotten ~ Tävling ~ Resultat

LD 80cm Clearround
Eftersom det regnade oavbrutet hela dagen igår var både framridninget och framhoppet väldigt tunga. Silver kändes riktigt fin fast underlaget inte var det bästa. Jag hade en sån tur att det bara var jag och en till tjej på framhoppet när jag red så det blev en rktigt bra framridning. Han kändes fin, hoppade bra och tog tag i det som han skulle. Jag kom även till bra ridning.
Tävlingen hölls i ett ganska litet ridhus så vissa svängar och distanser blev lite tajta. Vi började lite tveksamt på ettan men efter det flöt det på bra, han tog tag i det bra utan att bli stark eller olydig. Sist svängen var en aning tajt och dessutom föll vi innåt där så den blev lite muppig men vi klarade det ändå :) 0 fel och ända nolan bland d-ponnyerna
 
LC 90cm A:0 A:0
Till den här klassen kändes han lite seg och emot. Han var lite sur och gick in te riktigt fram ordentligt. Framhoppingen var riktigt djup så jag hoppade knappt några språng. Känslan var ganska dålig men vi kom överens om att om det inte skulle gå på banan så skulle jag utgå. Ettan kom vi alldelles för nära på i dåligt tempo, samma sak på tvåan och trean. Efte et släppte det lite och han flöt på bra igen. Tyvärr ett skitpet på sexan men han var trött och det hade varit tungt innan men han var bäst ändå. 4 fel är jag nöjd med
Målet var ändå att inte få några stopp under dagen och dt fick vi inte :D
 

Lång dag.....

I dag har minst sagt varit en lång dag.
Så snart ska mamma jag och syskonen se en film och sen sova jag är jätte trött.
I morgon ska vi till badhuset och bada hela familjen, nästan i alla fall eftersom att pappa är på mini semester med sina kompisar. Tänkte att ni skulle välja vad jag ska skriva om i morgon, så kommentera så skriver jag ett långt inlägg.
Nae nu ska vi se på film.
Världens gulligaste ponny!
  

Snart så!

Nu ska jag dra ut startlistorna, sen smörja tränset och martingalen. Schabraket är nytvättat. Ska ta fram alla papper och mina tävlings kläder, så att det är framme tills i morgon.
Det ända som är kvar till i morgon är att  borsta Chico packa utrustning och tvätta benskydden, och hoppas på fint väder. Tävlingen har blivit flyttad till ridhuset i stället för ridbanan då det regnat så mycket. Men jag tycker inte det spelar någon större roll. Går det så går det liksom.
Det är många starter i båda mina klasser, så vi kommer nog vara borta ett tag. Vi ska också se hur tidigt vi ska åka i dag. Hoppas hoppas hoppas nu att Chico är lika taggad som jag är då kommer det gå as bra!
Han var i alla fall as taggad i dag när jag red så får hoppas att han är det i morgon med.
Näe nu måste jag fixa lite.
Så i morgon kommer jag skriva om allt som har med tävlingen att göra.

Yeah Yhea

Hästen badat, sakerna smörjda, schabraket tvättat 1 2 3 GO
Mot skogslotten!

Mitt ♥ kommer alltid slå för dig

Ibland så saknar jag honom så det verkligen värker i bröstet. Jag saknar att rida honom och känslan av att klara allt. För på den där ponnyn kände jag mig verkligen modig, det spelade ingen roll om det var högt eller lågt. Om vi kom nära eller långt ifrån eller om vi kom i korsgalopp. Han hoppade alltid ändå. Jag var aldrig, aldrig rädd för att hoppa stort, i själva verket tyckte jag bara att det var kul. Speciellt när det verkligen sög i magen när han hoppade av alldeles förlångt i från och alldels för högt över.
Höjderna var aldrig något problem, det spelad ingen roll om hela banan var maxad, han bara klev över. Visst är han lite feg ibland och har sitt alldeles egna lilla vis att visa upp sig på. På tävling var han alltid tvungen att hitta någonting att vara rädd för. Alltid en speciell långsida som var extra läskig.
Men han ställde ändå alltid upp för mig, på alla tokigheter vi tog oss till. Han gjorde alltid allt han kunde och lite till dessutom. Jag saknar dig in vän, i mitt hjärta är du alltid min

Baby you light up my world like nobody else


Animo National

Var det bara jag som blev helt kär i Animos nya ridbyxor, så himla snygga. Jag älskar verkligen fickornas utstickande och annorlunda design. Dessutom tycker jag om att det inte är kardborre längst ner.
Jag gillar Animos ridbyxor för att de just sticker ut och för att jag tycker att de är jättefina. Dock är priset en aning maffigt 2879 kr får du punga ut för dessa.
Det är verkligen höga priser idag på utrustning. Ridbyxor är ju en vara som slits rätt myckt, speciellt om det är vardags ridbyxor. Tänk om de skulle gå sönder direkt? 2 879 kronor rätt i sjön -_-
 
 

Outfits

 
Hittade dom här outfitsen som världens bästa Vickan har gjort, till Chico och mig. Tycker att dom är jätte snygga båda två. Vilka tycker ni är snyggast?
Är grymt sugen på lite ny utrustning till Chico och mig. Dock är allt så dyrt! Men men.

You can read all about it


Är inte mönstrade täcken det finaste som finns?

 
      
 

Phu.......

Suck...... Har hur mycket läxor som helst och hästarna. Hästar och läxor går inte ihop alls! Förra veckan hade jag bara två läxor nu har jag allt det här suck. Aja ska göra någon läxa till och sen sova.
Så se u:)
// Matilda

 


Hästarna

Hästarna har varit så här grymma dom här dagarna (måndag och tisdag).
Chico skrittades bara i måndags, och igår red jag ut med Emma och henes fina D-ponny. Chico var piggelin och hur glad som hällst. Hoppas han är lika glad på lördag.
Peppar reds ut i måndags och var hur fin som hällst. Det var rätt mörkt när vi red men han var inte så rädd, kan vara för att mamma gick med när jag red, men ändå. Duktig ponny till på köpet hade han en bra framåtbjudning och jobbade jätte fint. Formen var riktigt bra och han jobbade med hela ryggen, och tuggade på bettet. Igår var han lika fin också. Vi red ut då med. Han är så fin ponnyskrutt!
Mina fina ponnyer!
Ska snart ner till stallet. Chico ska gå dressyr på banan, och Peppar får vi se om jag hinner rida. Annars får han vila.
Älskar dig Chico!

Hiss!

Shockemöhle vinter 2012
Gud jag dör! Så snygga saker!
Skulle inte tacka nej till något av det här! Skulle inte Chico va fin i det blå schabraket, huvan, ländtäcket, benskydden och bootsen? Och täcket är så snyggt! Måste ha det! Vet dock inte var man kan köpa det eller vad det kostar. Vet ni vart man kan hitta det och vad det kostar? I sådana fall måste ni kommentera det här.
En stor hiss till schockemöhle!

Sjuk :/

Ligger hemma och är sjuk, inte alls kul :(
Silver får vila idag vilket jag nog tror behövs eftersom han har varit lite sur när jag ridit de två senaste dagarna, han har nog bara lite träningsvärk. Imorgon blir det uteritt om vädret tillåter.

Och vinnaren är...

Och den lyckliga vinnaren är...
Katarina
Grattis, vi kommer kontakta dig om hur du ska göra för att äntligen få ditt iphoneskal!
Tack till alla som deltagit och tack till alla bloggläsare ni äger!
Hoppas ni hänger kvar och att ni är med på tävlingarna i framtiden
 

Skola

Hej nu sitter jag i skolan. Första lektionen börjar om tio minuter, svenska. Efter det har vi idrottsprofil, tror att det är löpning på schemat. Sen vet jag inte riktigt vad vi har men slutar 13:40 nice!
Sen kommer hovslagaren till Chico i dag.
// Matilda


Nu....... Tråkigt!

Nu ska jag ta på mig stall kläderna, och dra mig ner till stallet. Stallet ska fixat som vanligt. Chico ska skrittas en sväng, och sen ska jag rida Peppar. Vet inte riktigt om jag ska rida ut eller om det blir på banan det får vi se. Sen ska jag hem till det tråkiga!
 
Har massor! Och då menar jag massor! Av läxor. Så får se hur många timmar det blir den här gången. Typist mig att sjuta upp allt till dom sissta dagarna, några av läxorna är till nästa vecka men lika bra att göra dom nu. Ajaj ska försöka hinna blogga mer sen. Tänkte göra ett veckan vill ha och lägga upp dröm outfiten. Lite så.
Se u!
Peppis för stå för bilderna i dag:) Söta ponnie! <3

Nu till stallet!

 

Tagga tävling i helgen! ♥

 Igår anmälde jag mig till skogslotten regionala tävling som är i helgen.
Blir en LC A:0+A:0 och en LB A:0+A:0, är taggad som bara den!
Hoppas det går bra. Den senaste hopptävlingen på SRS gick ju bra så vi får se. Är helt nollstäld, så har inga förväntningar. Ska göra mitt bästa så för vi se hur långt det räcker. Men jag ska ha en bra gallop och ha honom mellan hand och sänkel, då går det nog bra vi får hoppas det i alla fall.
 
Min prins!  ♥

Hissar Eskadron

Eskadrons Winter collection 2012.
Underbart med vinrött och kaffefärger tillsammans. Jag blev totalt kär i det nedersta täcket. Åh vad det skulle sitta fint just nu. Tyvär äter min häst upp sina täcken :`(


...

Terrängträningen rent ut sagt regnade bort. Vi hoppade bara pyttelite för regnet förstörde det hela. Allt blev genomblött och det blev jättehalt. Synd :(
På förmiddagen red vi dressyrprogram, Fälttävlans debutant 2011. Det gick helt okej för mig. Dock regnade det jättemycket då också.  Nu har jag smörjt mina grejer som blev helt genomblöta .

Tagga terrängträning nu!


I miss those times

 
I miss those times when it was only you and me, only you and and me. When my problems flew away, when you were the only one in my world. When you were the only one who could wipe my tears. When you were the only one i trusted. when you were the one I could live with forever. When you were mine, only mine
                                                                I miss those times

 

Litet eller stort stall?!!!

Någonting som jag brukar tänka på lite då och då. Särskilt sådana här dagar då bara regnet öser ner.
Det finns ju så klart fördelar och nackdelar med båda.
 
Litet stall
Jag står ju i ett litet stall på landet, eller litet och litet det är rätt stort men vi är inte så många som står där. Jag kan tycka att det är rätt skönt när det inte är så många som står i stallet, det blir inte så rörigt då och så.
Fördelarna med stallet vi står på är att vi har många stora och fina hagar, otroligt mysiga ridvägar och att det ligger nära vattnet. Och att det blir mycket allsidig träning för hästen då man inte bara rider på ridbanan eller bara rider ut, man nöter inte bara varv i ridhuset om man säger så. Som det lätt blir när det finns ett ridhus i närheten. Man tänker inte att "nae det regnar i dag jag går in i ridhuset" eller " nae det är så kalt" (menar inte att det är så, tror bara att det är lätt att det blir så)
Nackdelarna är helt klart att jag är ensam "barn" eller vad man ska säga. Det är sjukt tråkigt! Sen så finns det ju inget ridhus som man kan rida i på vintern och när det regnar. Så att man kan hålla tävling konditionen under vintern också, det är lite svårt att göra det om det är en snöig och isig vinter. Man får helt enkelt rida ute i ur och skur. Man måste åka iväg varge gång man ska träna och så.
 
Stort stall
Fördelar många kompisar, bättre träning möjligheter (ridhus och så). Man har inte ut släppinsläpp och fodrig så ofta. Man behöver inte åka iväg när man ska träna. (Om man tränar där man sår alltså).
Nackdelar det är ofta inte så stora hagar (behöver ju inte va så). Många lägger sig i vad man gör med sin häst och så (behöver ju inte vara så). Blir nog lätt så att man rider på ridbanan eller i ridhuset rätt mycket. Kan bli lite rörigt och stökigt.
 
Okej tog inte alla fördelar och nackdelar men vad föredrar ni stort eller litet stall?
Jag skulle tycka det var skönt att stå i ett stort stall men jag föredrar nog små stall. Men det är sån jag är.
 
Säger apsålut inte att det är så jag har skrivit, är det. Det är ju bara vad jag tror och det är stor skillnad från att veta. Bara så att ni vet. Menar inget illa mot varken stora eller små stall.

Matilda

Nu tänkte jag att jag måste skriva lite om mig själv, så det blir gjort någon gång.  
 
Jag heter Matilda Nyman och är 14år. Jag går i 8:an på Ramunderskolan som ligger i Söderköping, staden där jag bor, eller nästan i alla fall bor drygt en mil där i från. Jag bor med min mamma, pappa, lillebror och lillasyster. Vi har två hästar, min guldklimp Chico och Peppar som är min kusins ponny (vi är fodervärdar till honom). Om ni vill läsa mer om Chico så gå till menyn och tryck på hans bild. Där står det lite om honom. Vi har även haft en lite A-ponny, som vi blev tvungna att ta bort i december förra året. Det var hon som lärde mig rida och hon var mitt allt! Så det är ett rätt känsligt ämne. Vi hade henne på foder 2005 till 2006 15/10, då blev hon min egna ponny. Så Smile som hon heter hade vi i 6 och ett halft år ungefär.
Peppar är en new forest (D-ponny) född 1994. Han har en stark personlighet och är hur gosig som hällst, han älskar när man pyslar med honom. Vi har haft honom sen agusti 2011. 
 
Jag rider för en ridklubb som heter Söderköpings ryttarsällskap (srs). Vet att Vickan har skrivit lite om stallet när hon skrev om sig själv. Jag började rida på srs när jag var 6år. Och slutade rida där för ett tag sen.
 
Nu tävlar jag både i dressyr och hoppning.
 
På fritiden gillar jag vara med vänner och läsa.
 
Som person är jag någ ganska glad och sprallig, men jag kan sura till, rätt lätt. Jag har inget självförtroende och är ganska nervös på tävlingar. Det sabbar rätt mycket för mig då Chico utnytjar chansen, när jag inte rider som jag brukar. Men det har blivit mycket bätter med självförtroende och nervositeten. Så det gå framåt.
 
Mina vänner, familjen och hästarna är det som betyder mest för mig.
 
I skolan är jag väll rätt normal eller vad man ska säga jag är inget ajnstajn, men jag är inte bland dom sämmre. Utan mitt i mellan skulle jag säga.
  
I ridnigen har jag som alla styrkor och svagheter. Mina styrkor är väl att jag är rätt lungn och följsam. Mina svagheter är mina hälar då jag gärna vill dra upp dom, och att min sitts kan bli lite bättre på marken, höver hinder tycker jag att min sitts är rätt bra. Men jag måste sträcka på mig.
 
Annars så gillar jag att shoppa... hästgrejer. Schabrak, grimmor, kläder ja allt i hästväg. Chico får nog nyare grejer oftare än jag. Men att handla grejer till mig själv kan vara kul ibland. Men jag är också en riktig snålis hur nu det kan komma sig. Jag har lite svårt att unna mig saker samtidigt som jag vill ha väldigt mycke.
 
Jag gillar att vara med på kort, dock blir jag aldrig bra på kort och jag tcker att jag är jätte ful. 
 
Om ni tycker att jag missat något, eller om ni har frågor så kommentera och så lägger jag till det här.
 
Humm....... Det var väll allt. Hoppas det duger.
 
Okej mobba mig inte.
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
     

We are the World

Åh älskar denna låt! Dock skulle den vara ännu bättre utan Justin Bieber ;)
We are the world
 

Har ändrat datum

Har ändrat datumet på  bloggtvälingen, den avslutas 23 istället! Så det är bara 2 dagar kvar innan den avslutas! Anmäler NU!

Att bygga stall och hästgårdar

Sitter och drömmer mig bort bland massa hästgårdar och jättefina stall. Jag skulle så gärna vilja bygga et teget stall. Ett personligt och mysigt men med mordena lösningar. Jag skule vilja bo nära stallet så att det bara är att gå ut genom dörren så är man hos sin häst.
Jag tror också att det är en stor trygghet att ha hästen hemma. Man vet exakt vem som hanterar din häst och du är nära om det händer något. Man har större koll helt enkelt.
Om jag hade en egen hästgård skulle den va liten och personlig. Hästarna skulle t.ex. ha fönster i boxarna så de kan titta ut när de vill.
Jag har hittat jättemånga flotta amerikanska hästgårdar som är hur flotta som helt och kostar antagligen en hel förmögenhet. Dock blir de nästan på gränsen till opersonliga för att de är så påkostade.
 
De svenska hästgårdarna och stallen ser ju nästan lika dana överallt, putsat vitt och faluröd, de nybyggda stallen är kanske lite flaschigare, mer påkostade och med mer detaljer. Jag tycker de stallen är fina, klassiska men ibland på gränsen till tråkiga.
Typiskt svenskt stall:
 
De amerikanska hästgårdarna är så påkostade att de nästan liknar små slott. Jag tycker att de är vackra men i Sverige tror jag inte att de riktigt passar in. Jag tror också att många Amerikaner vill ha det bästa av det bästa. De gillar ju inte sina hästar mer än vi svenskar bara för att de har lyxiga stall och stora plånböcker. Jag tror bara att det har blivit lite av en grej att precis som att ha snyggast hus ska man ha snyggast hästgård o.s.v. Men jag tror inte hästarna blir lyckligare destå mer påkostat de bor, de äör lycliga när de har en stor hage med massa hästkompisar. Men visst är stallen ändå en fröjd för ögat!
 
Håller ni med mig? Ja/ Nej?


Min fina ♥

Tack Mathilda för den jätte fina bilden, jag älskar den verkligen.
 

Hissar Scapa sports

 
Scapa schabraken är nog några av de snyggaste schabraken man kan ha! Mitt nästa schabrak blir nog ett scapa, gärna de nyare för jag gillar dem bättre. Men de gamla är också riktigt fina.
Säger ni "skapa" eller "skappa"? Både Matilda och jag säger "skappa"
Jag tycker väldigt mycket om loggorna också, speciellt den stora 3an. Passar alldeles utnmärkt med en Hv Polo piké.
 
 
 

Höst......

Höst eller sommar?
Har jag helt fel? Är inte september en sommar månad? Hösten börja väll i oktober?
Tycker igentligen att hösten är rätt mysig. Mycket fina färger och löv överallt. Hatar dock allt regn! Och bara det är ju ett tecken på att hösten börjar komma. Det börjar bli kallt ute, och i dag fick till och med hästarna sova med täcken. Mycket av att hästarna har täcken på sig beror, på att dom håller på att fixa med fönstren i stallet. Så det finns inga fönster just nu bara plastpreseningar, så att det inte ska blåsa in. Det har börjat att bli mörkt tidigare också. Blött och lerigt är det också, för i dag när Linnea och jag orienterade sprang vi villse som vanligt!  Det har vi provat på några gånger om man säger så. Vi hade vatten i skorna och ler prickar på idrottsbyxorna, till på råga på allt kom vi en halvtimme försent till nästa lektion. Det borde vara förbjudet att ha orientering i skolan! Fast vi hade rätt kul. Okej nu vet alla att vi suger på att orientera.
Men det bästa med hösten är att alla mygg, kontt och flygfän försvinner.
 
 

Ge förslag på vad jag ska blogga om!!


Ni har väl inte missat?

Vår bloggtävling där ni kan fina ett egendesignat iphoneskal? Ni hittar en HÄÄÄR
Usch vad vi bloggar tråkigt och omotiverat. Inte konstigt att statistiken är kass :(

Chill

Chill vecka i skolan den här veckan! Hahha den här veckan kommer äga! I dag slutade vi 13:40 så kortdag = nice! Imorgon är det inget specielt har vanliga lektioner 15:25 tror jag. På torsdag är det en ........... bra dag! Vi ska hjälpa till på ramundertrollet som är nästan hela dagen, så jag tror att vi slutar efter det. Så nice! Om det är som jag tror att det är så har vi inte en enda lektion den dagen. På fredag är inget så speciel vi slutar som vanligt14:10 finns inget att gnälla på den här veckan.
I dag har jag skrivit inlägget om mig själv nu, så det kommer upp framöver. Ha ögonen öppna!
 

Shoppingen i söndags

Var ju på stan med Vickan i söndags och köpte kläder. Vickan har ju redan sagt vad jag handlat för, jag var i stort behov av kläder. Fick med mig lite hem i alla fall.
Tröja Monki
Jeans HM
T-shirt HM
Tröja Cubus
Tights Cubus

//Matilda


Hihi


Oj oj oj

Statistiken bara sjönk igår, från 74 till 38 . Usch usch :(
Dålig bloggning av båda oss.

Matilda och Chico - dressyrtävling del 3


Wrong way

Såg att mitt inlägg om presentationen blev lite konstigt, texten hoppade runt lite men det fixar jag i kväll. Nu ska vi ha hemkunskap och göra soppa, hihi
// Victoria


Dålig bloggning jag vet!

Hej ingen bra uppdatering i dag heller, men har en anledning till det med. Måste igenkligen sova nu, men men. Har ridit båda ponnyerna i dag och det gick sådär Chico reds ut så det blev inget ansträngande. Inget jobbigt bara mys. Han skötte sig fint. Peppar där emot var inte alls lika bra. Jag red ut med honom ensam, och jag vet att han blir nervös. Han var så duktig ända tills vi skulle rida hem igen! Då ville han bra springa iväg och han var rädd för allt! Så jag hoppade av och lädde honom hem. Då han är tryggare bär man står bredvid honom och prata med honom. Tror att han testade mig och var lite rädd på samma gång, men mamma vill att jag ska leda honom när han blir så när hon inte är med. Så att jag inte ramlar av och skadar mig när ingen är där. Och nu har jag pluggat pluggat och pluggat sen jag kom hem. Har prov i morgon i SO, och ett engelska läxförhör. Nae nu måste jag verkligen sova!
Natt på er

Söta ponny! Jag älska honom i alla fall han är så cool finns verkligen ingen som han! Han har en grym personlighet!

//Matilda


Victoria - Vickan

Nu hr äntligen presentationen kommit, Enjoy

Jag heter Victoria Nyrop - Sjörén och jag är 14 år, nästan i alla fall. Jag går i 8an på Ramunderskolan som ligger i Söderköping, staden där jag bor. Jag bor med min mamma och pappa och jag har inga syskon :).                      Söderköpings ryttarsällskap heter klubben där jag rider och har ridit på sen jag var ca 5år. Jag har min häst Silverado uppstallad där. Stallet har ca 20 ridskolehästar och ponnyer och ca 15 privata och det ligger endast 10 min cykelväg från mitt hus.  Tidigare var jag med i Ungdoms sektionen men inte nu längre.

Jag fick min första ponny i slutet av 2009 då jag precis hade fyllt 11 år. Ponnyn hette Mysak och var en liten tjock och outbildad ponny som hade vilat i ca 2 månader. Vi hade en brokig resa och slutade på cirka L:a nivå inom hoppningen. Han är en ponny med stort hjärta och en hejdundrade hopp kapacitet. Min fina guldponny! Idag står han i boxen brevid Silver och rids av en tjej som Heter Ebba, jag tror de kommer komma långt tillsammans.

Nu har jag en underbar liten studsboll som heter Silverado. Han är ett verkligt projekt då han är väldigt omusklad och inte jätteutbildad. Men han har världens finaste temprament och är en riktig guldponny han också. Dessutom hoppar han som en gud! Läs mer om honom i menyn på hans bild.

På fritiden gilar jag att fotografera  och läsa. Fotar gör jag lite på skoj och jag är en glad amatör. Favorit motivet är såklart hästar av alla dess slag. Jag skulle äve säga att jag är en riktigt bokmal, sluckar allt jag kommer över och jag lever efter ju tjockare destå bättre.                                                                                                             En sak jag verkligen hatar är att stå framför kameran, jag Hatar att vara med på bild.

Som prson är jag glad och sprallig men kan även ilskna till ganska lätt. Jag är även känslig, en tävlingsmänniska helt enkelt. när jag blir arg, besviken eller ledsen är det lätt att tårar kommer, något som jag verkligen vil lträna bort. Mina vänner, familjen och Silver är det som betyder mest för mig.
I skolan är jag en av de "smartare". Jg har lätt att lära mig saker, lyssnar uppmärksamt och räcker ofta upp handen.

Inom ridnigen har jag många styrkor och svagheter. Mina styrkor är väl att jag är beslutsam och en framåt ryttare, jag har även lätt att anpassa mig efter hästen och har även här lätt att lära.  Mina svagheter är framförallt min vänster sida. handställningen, armbågen och höften. Även att jag är väldigt snabb i sitsen och kan kasta mig framåt lite väl mycket i bland i hoppningen.                                                                                     Jag har aldrig varit något fan av dressyr men nu på senare tid har jag faktiskt börjat tycka att det är roligt.  Hoppningen är nog det jag gillar bäst, speciellt terräng är himla kul för både ryttare och häst.

Annars så gillar jag att shoppa... hästgrejer. Schabrak, träns, kläder ja allt i hästväg. Silver får nog nyare grejer oftare än jag. Men att handla grejer till mig själv kan vara kul ibland. Men jag är också en riktig snålis hur nu det kan komma sig.
 
Fråga på om det är något jag missat!
 
Okej mobbas inte...
 
 

Matilda och Chico - dressyrtävling del 2

 

Knåpar ihop

Nu sitter jag och knåpar ihop en presentation om mig själv... Spännande va?
Den dyker upp i kväll. Statistiken var riktigt bra i går! Fortsätt så.


 

Godmorgon mina vänner


Full rulle kanelbulle!

Sorry för dålig uppdatering i dag, men som rubriken lyder så har det inte funnits någon tid till det i dag.
Har ridit Chico och Peppar, tvättat transporten, last tränat Peppar, varit på stan med Vickan och pluggat till prov.
Aja ni fattar fult upp. Skriver ett längre inlägg i morgon. Kanske kommer upp ett inlägg om sakerna som köptes i dag, men får se.
Nae nu måste jag sova!
God natt på er!
// Matilda

Bara för att jag älskar bilderna så mycket!


Matilda och Chico - dressyrtävling del 1


Kärlek


New in!

Fick bara med mig ett linne och ett par jeans hem. Det gick på 298kr bara :)
Matilda däremot shoppade för nästan 700 (!) , en riktig slösa har vi här!
Har inga bilder just nu men de dyker väl upp någon gång!
Vi har förresten precis komit hem från stallet. Silver gick lite på gräsbanan och var pigg och glad. Imorgon ska vi träna dressyr för en ny tränare. Spännande!

Ett smakprov på vad som komma skall

Som ni redan vet så fotade jag Matilda på dressyrtävlingen förra helgen. Nu har jagh tagit mig i kragen och överfört bilderna till datorn så de kommer dyka upp i ett inlägg inom en snar framtid. Här får ni fem bilder som smakprov så länge. Vad tycker ni Hiss eller Diss?

5 bilder♥

Kungen


Kom igen nu!!!

Var med i bloggtävlingen!

Tävling!!!

Jag är med och tävlar om ett täcke från http://www.chevalridsport.se/ på http://carlssonpataket.se/?p=11366
Var med du också!
 

Words

Can we pretend that airplanes in the night sky
are like shooting stars?
I could really use a wish right now
wish right now
wish right nowBlandade resultat..

Vad ska man säga? Ponnyn var jättefin, lite i undertempo kanske men hopade gudomligt bra. Ett missförstånd på framhoppet resulterade i att vi i princip kraschade vi i hindret. Lite lätt skakade gick vi in på banan. Hoppade superfint ända fram till 6:an då vi hamnade i sama läge som i framoppet. Jag vågade helt enkelt ine trycka på honom av rädsla att krascha igen. Ett stopp men jag är jättenöjd ändå!
Något som jag måste träna på för utom hela den mentala biten är att ha ett bättre grundtempo. Just nu går det något långsamt tyvärr.
På den mentala biten finns det mycket
.
* Inte bli så nervös
* Vara beslutsam
* Vara tuff
* Vara som på träning
* Inte störa din häst så han kommer fel
* Inte få panik när du väl lagt honom fel
* Le och vinka
 
Ni förstår va?
Men jag är nöjd med rundan ändå. Ni kommer få se bilder jag lovar. Och något mer jag kan lova är att han är grym, inte i ett enda hinder och minst 30 cm över. Fina du
Någon frågade om film och tyvärr har vi ingen den här gången :(
 
 

My heart will go on♥

Every night in my dreams I see you, I feel you♥ That is how I know you go on.

Far across the distance. And spaces between us. You have come to show you go on.

Near, far, wherever you are. I believe that the heart does go on. Once more you open the door. And you're here in my heart. And my heart will go on and on

Love can touch us one time. And last for a lifetime. And never let go till we're one.

Love was when I loved you. One true time I hold to In my life we'll always go on.

Near, far, wherever you are. I believe that the heart does go on. Once more you open the door. And you're here in my heart. And my heart will go on and on.

You're here, there's nothing I fear. And I know that my heart will go on. We'll stay forever this way. You are safe in my heart. And my heart will go on and on


Jag älskar dig och kommer alltid göra!♥

Vila i frid♥


I´m only miss you when I´m breathing

På väg mot tävlingen nu!

Tagga till 1000God natt Everybody in this world.

Taggar tävling imorgon, vi ska gå upp tidigt... igen.
Vi behöver inte ha sovmorgon, det går bra ändå. Matilda är hästskötare som alltid :)
Haters gonna hate lovers gonna love
Ps. Matilda är här brevid och säger förlåt för att hon bloggar dåååligt. God natt säger hon också!

 

Underbara ridbyxor från Pikeur!


 
Vi är totalt kära i Pikeurs ridbyxor. Speciellt de översta. Älskar verkligen blommmönstret. Gulligt och fint. Tyvärr är det såklart jättedyra. Runt 2000kr :(
Det är synd att allt som är fint är så jäkla dyrt :(Gulliga Matilda♥


Hur många gånger har man inte känt så?
Velat ändra det förflutna. Vad hade hänt om jag inte sagt det jag sa?
Om jag hade fått det ogjort?
Man skulle behöva ett suddegummi
För att sudda bort alla ens misstag.
En penna till att skissa
För att ställa allt till rätta igen
Och sen en i bläck
Så att det alltid förblir så

I don´t care I love it!

 
 

Dagens Hiss

Dagens hiss går till Kingslands jättefina mössor. Glada färger och de ser ju inte lite mysiga ut. Synd att prislappen är en aning smaskig :(

Nån som vill hänga med?

Mitt inlägg som jag tidsinställde försvann tydligen, bloggar lite nu istället.
Jag vill verkligen verkligen in till stan i helgen och handla något ohästigt. Ett par nya jeans skulle sitta fint.
Brukar ni handla mer saker till hästen än till er själva?
I mitt fall är det absolut så. Silver har massa nya grejer han ska få medan jag knappt har några, haha.
Missa inte bloggtävlingen
//vickan


Ponnyerna

I dag har jag ridit båda ponnyerna bus. Först red jag Peppar på ridbanan blev lite dressyr och han var riktigt fin. Han bråkade lite och ville inte riktigt jobba ihop sig ordentligt i början, men efter ett tag var han jätte fin och mjuk. Gjorde inget speciellt, red lite cerpentiner och volter och lite så. Testade även att länga trave och det gick oväntat bra! Han kan verkligen. Med lite träning tror jag att han skulle kunna bli en bra dressyr ponny. Är riktigt nöjd. Nasse kan han med<3

Chico gick också på banan i dag, red över lite bommar och så. Och han var jätte fin från början till slut. Jobbade ihop sig riktigt bra och var fin över bommarna. Dock var han lite jobbig i mitten av ridpasset och gick upp och stretade lite. Men, men han var i alla fall jätte fin. Den mesta av tiden, och sen har han ju gått rätt mycket dressyr den senaste tiden, så han kanske är lite stel, inte så konstigt om han är det. Bästa ponnyn, han är så fin min prins<3

Bilder från i dag när jag red Peppis.
// Matilda


Var med och tävla om ett egendesignat Iphoneskal från Caseapp.se

Var med och tävla om ditt egendesignade iphoneskal från caseapp.se  Värde 299kr
Nu är det så at tvi har dragit igång en tävling i samarbete med Caseapp.se där du kan vinna ett egendesignat iphoneskal. Reglerna är enkla.
 
1. Gilla CaseApp på facebook här
 
2. Lägg ut denna bild på din facebook, blogg , bilddagbok o.s.v med en länk till vår blogg
www.vmryttare.blogg.se
 
3. Kommentera detta inlägg med namn , mailadress ( publiceras ej) och länken till bilden
 
Tävlingen avslutas 26 september
 
Lycka till allihop! Och tack CaseApp för att ni ville hjälpa oss med denna tävling.Slickeburkar

Silver har fått två nya slickeburkar, Goda och bra för hovarna!
Finns att köpa här för endast 89 kr!

Update

Var så trött igår att jag bara stupade i säng. Därför hann jag inte blogga något. Träningen gick helt okej. Rullade 90 - 1 m bana utan problem. Det var bland annat en lite tajta svängar. En tajt sväng var det till ett räcke på 105. Det känns riktigt bra inför helgen. Jag vill bara komma runt med en bra känsla.
Jag kom på i dag att vi har en obesvarad frågestund, det måste vi ta tag i. Fick också ett roligt mail idag. Kan avslöja att det vankas tävling inom kort. Vem gillar inte tävlingar?

Helgen som varit

Kan bar säga att det har varit en lyckad helg.
 
På lördan var det ju terräng träning för Björn, Vickan har ju skrivit lite om honom tror jag. Men i alla fall, tyckte jag att han var riktigt bra att rida för. Precis som Vickan skrev så visste han verkligen vad han pratade om, och han var värkligen proffsig. Vi var där hela dagen och först pratade vi om vad man skulle tänka på när man tävlar terräng och så, sen fick vi lära oss hur man ska gå en terrängbana på rätt sätt, och till slut hoppade vi för honom. Allt var jätte kul och vi fick lära oss en massa saker. Hoppningen gick jätte bra också Chico var jätte tagad och pigg. Hoppningen i terrängen är aldrig några problem typ. Vi hoppade lite nya hinder som jag aldrig hoppat förut och det var kul.
Sen på lördags kvällen tittade Vickan och jag på eldschowen som var i Söderköping i helgen. Det var riktigt coolt att se fast jag typ var rädd hela tiden, men men.
 
På söndags morgonen gick vi upp vid halv sex och åkte till stallet. För att hinna i tid till tävlingen. Det var första gången vi var där och tävlade, och otroligt nog åkte vi inte fel en enda gång.
Chico var jätte fin på framridningen till båda klasserna, han var fin hela tiden igentligen. Det är bara det att jag blir så nervös hela tiden, så jag sabba det lite. Så efter första klassen (LC:2) var jag inte nöjd alls, men ponnyn var jätte duktig och gjorde allt han skulle. Jag blir så arg på mig själv, vi skulle kunnat få mer poäng och jag inte varit så nervös. Nae jag skulle kunna rida bätter men det gick bra i alla fall. Men vi slutade på 61,786% mycket mer än jag trodde vi skulle få.
I andra klassen (LB:1) var Chico lite trött, men jag tyckte att jag red bättre i den klassen. Tyvärr råkade jag driva på lite för mycket i ena mellangaloppen på diagonalen så han bytte galopp, som så klart ger minus poäng. Men är jätte nöjd med Chico, det var ju inte hans fel att jag drev på lite för mycket. Mamma filmade den här klassen så det kanske kanse blir en film från den någon dag. Vi slutade på 59,655% och är helt klart nöjd.
Så jag är jätte nöjd med båda klasserna, och med tanke på att det var första dressyr tävligen, och att jag är jätte nervös så tycker jag att det har gått jätte bra. Alla dressyr ryttare på C-ponny få se upp för oss, med lite mer träning kommer vi bli farligt för er, hahha skoja bara.

Sjuk :(


I dag har jag varit hemma för att jag är så förkyld, och så har jag lite ont i huvet också. Har gjort ett tidsinställt inlägg tidigare i dag, och det har nog kommit upp nu tror jag;P Just nu håller jag på att skriva om hur det har gått i helgen. Om både terräng träningen för Björn och dressyrtävlingen i söndags. Men det kommer komma upp senare på bolggen;) Vet att jag lovade att skriva det igår eller om det var i förr går men men bättre sent än aldrig.
Näe nu ska jag äta lunch.
 
 

Det finns ingen bättre än du! ♥

Kommer ihåg första gången jag provred dig♥ Kan inte säga att jag fastnade direkt. Vi red dressyr på banan och det kändes inte bra. Han var stark och pigg, men efter jag ridit honom där en stund frågade dom om jag ville rida honom till sommarbetet. Och det var ju klart jag ville det. Jag kommer ihåg att han var pigg och stark då med, men då var jag säker på att det var han jag ville ha. 
Vi åkte och provred honom igen och den här gången hoppade vi. Det gick bra och vi bestämde att om han gick igenom vätrinärbesiktningen skulle vi ta honom. Han gick igenom utan någon som hällst anmärknigar. Sen var han bara min
Vi har haft det jobbigt och svårt ett tag och han var för svår för mig helt klart. Men jag vägrade att sälja honom, vi kämpade igenom oss det. Och sakta men säkert gav det resultat.
Förra året kännde jag att det gätt resultat, även fast många sa att han hade blivit mycket bättre redan innan det. Och i år har vi gjort en utvecklig som heter duga! Ponnyn är fantastisk!
Det var inte många som trode på oss i början, men nu kan ingen säga något om det
I år känns det som att allt går, visst har vi mycket kvar att jobba med precis som alla andra. Jag har fått en vän för livet helt enkelt. Kännslan när han kommer i full gallop när man roppar på honom går inte att beskriva Han gör det inte alltid men han gör det i bland och det måste ju betyda att han gillar mig.
Det finns inte ord på hur mycket jag gillar denna ponnyHär blir det andra bullar


My soulmate

Ikväll blir det hoppträning hos Wanja, taggar redan.
Laddar också inför helgens tävling. En 90 på vikbolandet. Om han är så taggad och fin som han brukar vara så hoppas vi det går bra. Inga förväntningar eller krav. Bara att ha kul och känna att det är roligt och motiverande.
 
Vad jag älskar den här bilden. Även om jag inte är så fin så är ju kingen det i alla fall!
You are my soulmate
 En Bokmal mer eller mindre...

Jag vet inte riktigt vad som har flugit i mig, jag läser och läser och läser. På lästimmarna, mellan lektionerna, hemma, så ofta jag bara kan. Jag sväljer böcker som bara den och letar hela tiden efter nya. Förut var jag inne i en Twilight period, sen Harry Potter och nu earth´s children (jordens barn).Har redan läst den serien en gång och läser den nu igen och blir såklart helt besatt. När jag läste ut sista boken började jag nästan tjuta för att serien både var slut och att slutet var dåligt.
Någon som har något förslag på någon bra serie eller bok som inte är  Sagan om ringen? Minimi kravet på sidor är 550 men gärna upp mot en 700-800 zsidor eller mer. Ungdoms eller vuxenbok speklar ingen roll.
Kom igen nu och hiva in lite förslag här för att göra mig lycklig.
 

Photoshop R.I.P

Åh, mitt älskade photoshop verkar ha dragit sitt sista andetag.
Nu fungerar det inte alls, bara stänger av sig o.s.v. Men mitt photoshop var en fin gammal vän som oftast fungerarde väl och samarbetade gott. Alla vackra bilder och headrar har varit gjorda i detta photoshop
Vila i frid mitt älskade photoshop cs3
 
Nu när mitt nuvarande photoshop har gett upp så måste jag ju såklart skaffa mig ett nytt. Att köpa ett är helt uterslutet så det får bli en gratis testversion eller något sådant. Vilken version vet jag dock inte. Någon bra i alla fall. Jag vill gärna fixa en ny header med fräscha bilder från terrängträningen.

Bilder från terängträningen med Björn 2


Slapp matten idag, whihi

Slapp matten idag. Hihi
// Vickan


Bilder från terängträningen med Björn


Natti natt

Nae nu måste jag försöka sova om jag ska orka med skolan i morgon. Är faktiskt trött för en gång skull. Kvälls människa här om man säger så. Det är värdelöst. Men jag är bara så. Skulle kunna vara vaken hela dygnet om det bara var så. Hahha:)

Hahha begåvade jag!

Nae nu måste jag sova natt på er.
//Matilda


Sorry!

Förlåt för dålig uppdatering från min sida. Hade tänkt blogga nu men pappa har datorn, så jag kan inte göra det. Det kommer komma ett långt inlägg från tävlingen och terräng träningen i helgen. Det är därför jag inte vill blogga från mobilen då det bara kommer sluta med att jag blir arg. Men då vet ni varför. Fb vänner vet ju redan hur det har gått men, men. Kommer skriva mer i detalj och så.
Aa det var väll det.
//Matilda


Resume

Sitter just nu och skriver i  min träningsdagbok. Både Björn och Christer tycker det är bra att ha en sån så nu har jag börjat. En sån dagbok har jag börjat skriva många gånger men tröttnar efter bara någon vecka, men nu ska jag fasen klara det.
Idag fick Silver bara promenera, det tyckte han nog var lite skönt efter gårdagens träning.
 
Jag var föresten med Matilda på dressyrtävling idag. Jag hoppas att hon skriver mycket om det men det gick i alla fall riktigt bra på debuten. Många smashiga bilder fotades som dyker upp i efterhand.

Är det bara jag som är sugen på en bloggtävling?

En fin bildserie...


Ett inlägg fullt av känslor

I April 2012 åkte min familj och jag ner till växjö för att provrida en ponny vid namn Silverado.
Det visade sig vara en pigg ponny med livsglädje och glatt humör. När jag satt upp var det bara - den här ponnyn ska jag ha. Jag kände mig trygg på hans rygg från första början. Vi hoppade några språng, hade aldrig känt något liknande! Vilken kraft och spänst, han tog tag i allt själv, jag behövde bara säkra upp med skänklarna och han hoppade. Det kändes verkligen som om jag var oövervinnlig. Sista språnget låg på 1.20 och han i princip bara klev över. Det var den ponnyn eller ingen.
28 april kom han hem till oss. Vi hade bestämt oss. inte be om råd, inte fråga. Bara gå på min känsla.
Vi började träna, fick många lovord från tränare. började hoppa lite terräng där det gick oväntat bra med tanke på att han aldrig satt sin fot på en terrängbana innan.
Vi startade vår första tävling, med placering dessutom. Fortsatte träna, hoppning,dressyr och fälttävlan. Jag började lägga ner betydlig mer tid på dressyren. När dressyr utvecklades blev sprången betydligt bättre och vi hittade ett bra flyt.
I början av Augusti åkte vi på träningsläger för att få maximal hjälp. Dressyr var kämpig men han försökte verkligen och var riktigt fin. Hoppningen satt som en smäck, han hoppade verkligen bra och på "genrepet" dagen innan avslutningstävlingen dubbelnollade vi en 1meter bana. på avslutningsdagen hade vi ett skitpet men jag var nöjd och glad ändå. I dressyr skrapade vi ihop 61%, jag var helt chokad. På banan hade både han och jag blivit lite spända och dressyrstaketet var ett monster. Men framridning var en sån dag då allt satt. Jag ryser av känslan när jag tänker på hur fin han var då.
Och så idag på terrängträningen så var det verkligen vi. En enhet som arbetade tillsammans.
 
Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar den där hästen, hur trygg jag känner mig på hans rygg och hur mycket jag tror på honom. Det viktigaste är inte hur långt vi kommer. Det viktigaste är att vi har kul tillsammans och kämpar tillsammans. Mot det oövervinnliga.
ni sitter säkert där och tänker att den där hästen kan väl inte var så bra, men jo.
Jag höjer honom till skyarna, vilket säkert retar många. Men ni har inte suttit på hans rygg. Ni har ingen aning.
Ni kan kasta hur mycket skit ni vill på mig. För min ridning kan bli så mycket bättre. Mitt överliv är alltid för framåtlutat. men jag tränarar på det för att underlätta och matcha min ponny ponny på bästa sätt.
Men om ni någon gång skulle kasta skit på honom...
Alla älskar sin egen häst. Alla säger att sin häst är fantastiskt. Det säger jag också. För det är han verkligen. Hur mycket ni än tycker jag skryter nu så skulle jag säga att det är sant.
Det är inte hans meriter som är fantastiska, han har inga SM inga placeringar i 130 inget sånt alls.
Men han är bäst ändå.
 
Jag haft tur i mitt liv. Mysak var inte den ultimata ponnyn - inte alls faktiskt. men allt fanns där. I hans hjärta.
Jag gråter när jag tänker på honom, hur han trots smärta i frambenen hoppade, bara för min skull.
Det är därför det hugger i mitt hjärta när någon kallar honom dum, för jag skänkte två år åt den där hästen. Två år av blod svett och tårar men också fullkomlig lycka.
För att jag visste hela tiden att den där ponnyn är bra, riktigt bra. Han rent ut sagt klev över 115 med marginal.
Jag känner igen Silver i honom. För Silver har också ett stort hjärta. Jag vill säga att det är dessa två hästar som har gjort mig till den jag är idag. Mysak har lärt mig att Rida inte bara åka runt, han har också lärt mig hur det känns att lita på någon på det sättet.
Silver och jag lär oss tillsammans. Lär oss varandra och lär oss att tänka tillsammans som ett.
Kärleken tills ens häst går inte att beskriva, det finns två hästar i mitt hjärta. Båda med ett hjärta av guld.
 
 
 

Mitt allt

Kan inte beskriva känslan med ord utan att bli gråtfärdig.
Idag har jag tränat för en helt ny tränare, en tränare med meriter. En som verkligen verkligen vet vad han talar om.
Silver går bättre än någonsin. Så ärlig, så taggad, så underbart fin.
Det är tur att man har öron för annat skulle leendet gå runt :)
Han var så himla fin bara!
Jag kunde sitta där, säkra upp med skänklarna och han hoppade bara. + att han var så glad och pigg.
Han har börjar till och med bli säkrare på vattnet, dock höll matte på att ramla av idag.
Tur att mamma fotade idag! Ni måste se bilderna. Det ser så himla kul ut, men jag tycker synd om Silver som ha ren sån klantig matte ;)
 
Jag måste tacka alla mina fantastiska tränare Wanja, Christer,Anita och alla ni andra!
För att ni hjälper mig så himla mycket och för att ni tror på mig och min ponny, för att ni gjuter in självförtroende i oss. Tacka mina föräldrar som ställer upp för mig, som kör mig runt halva jorden ;) och som köpte denna fantastiska ponny till mig.
 

Det kommer ett långt inlägg, bildbomber och en massa annat.
Häng kvar!
 
 
 

På väg

Ursäkta för näst in till obefintlig bloggning!
Nu är jag på väg till terrängträning. Vi ska vara på en heldag, teori och bangång med Björn Kasteman. Det ska bli intressant och väldigt kul förstås. Teorin handlar mycket om teamet på tävling, före, under och efter tävling.
Med teamet menar jag i mitt fall jag och mina föräldrar.
Bloggar mer efter det här!
// Vickan


We were standing side by side

Yellow Diamonds in the light
We were standing side by side

Vår klass spelar värsta konstiga spelet
Lite likt maffia kanske, kul men jag åkte ut först. Mindre kul dock.
Men mitt försvarstal var bra i alla fall.
// Vickan


I´m in love♥


Det känns såhär ungefär...


Tack Vickan tack

Tack Vickan tack!
Har försökt läsa bloggen på mobilen i dag, men som ni ser på bilden här nedan så har allt blivit jätte tokigt. Fel bilder kommer till fel inlägg och allt är bara hel knas.
Blir det så här för er oxå?
För så hör blir det för mig rätt ofta.
Och i dag när jag gick in ser jag att jag är i budget pris som ett täcke, hahah. Blogg.se fungerar ju sisådär. Men blogg.se appen har faktiskt blivit bättre då det här är mitt andra inlägg i dag från mobilen:) stort plus! Dock kan man bara använda bilder från mobilen men, men.
//Matilda


Forever alone

Har precis slutat skolan och sitter här med Linnea lite forever alone sådär. Vi sjunger gamla låtar och det låter för j*vligt rent ut sagt. Mamma slutar när som helst och då åker vi till stallet. Har lite bråttom då jag ska träna dressyr i Linköping klockan 6. Lovar att skriva ett inlägg om hur det gått senare.
Se u!
//Matilda


Bloggappen

Har börjat använda mig lite av bloggappen, den funkar okej men det går inte att ladda upp bilder, lite tråkigt utan bilder men det funkar i alla fall.
Har sista lektionen nu till 14.50 sen drar jag till stallet.
//Vickan


Lyx VS Budget

                 VS                                                                                                         
Dýon 1199kr                                                                                               Claridge House   479kr                                                                                                  
                                                
 
                                                                                                                                    VS              
Rambo    995kr                                                                                             Hööks    269kr
 
Är det verkligen tillåtet att härma hur mycket som helst?
Jag menar tränsen är ju til slynes exakt likadana ut, sen skiljer sig ju läderkvalitén en hel del.
Vad väljer ni Lyx eller budget?

It was only just a dream♥


Ute och går

Ute och går med världens finaste lilla häst. Vi har stalljour i kväll så vi kommer vara i stallet hela kvällen!
Mysigt
P.s min ponny gillar äpplen

// Vickan


Svar på frågorna om Erkan

Hej  jag har fått några frågor om vad som hänt med Erkan, och jag tänkte att jag skulle svara i ett inlägg. Så att alla vet och så.
Här är frågorna.
 
Har det hänt nåt ??? <3
 
vilken häst är det ?
 
Nej, det har inte hänt något med honom. Han mår bara fint.
 
Erkan är en ponny som vi har varit fodervärdar åt till min lilla syster den här sommaren, då vi fick ta bort vår lilla ponny skrutt. Vi skulle bara ha honom över sommaren och det är därför vi inte har kvar honom nu. Som tur är så står han kvar i samma stall, fast han står i hage med hon som äger honoms andra hästar nu i stället för, med våra.
Dom är så söta, dom ser ju varandra från deras hagar och gnäggar och pratar med varandra då och då. Så söta:*
Och det bästa av allt med att han står i samma stall är ju att man kan hälsa lite på honom:*
Vi saknar honom värkligen, lilla Erkis Perkis♥
 

Seriöst??

Inget funkar!!
Datorn hänger sig, bloggen hänger sig, photoshop hänger sig!!!


Vardagsinformation

Har försökt att blogga ett tag men datorn bara hänger sig, blir galen!
Silver har i alla fall genomgått en hälsoundersökning idag + massage och lite sånt. Så nu mår han som en prins. Det är absolut inget fel på honom så nu är det bara att ta nya tag.
Tar det lugnt med tävlandet nu så nästa är om två veckor. Endast en L:c på Vikbolandet.
Det var först tänkt att jag skulle ingå i DM laget men nu blev det tyvärr inte så...
Men som sagt : bara att ta nya tag!

Outfit - röd och vit

 

Fantastisk♥

Är så stolt och glad över min fantastiska ponny Han är en häst på miljonen! Kanske inte på det sättet att han vinner en massa tävlingar och hoppar högst och så men han är mycket mer än så. Han är inte bara en ponny som vem som hälst, han är den han är busig, pigg, envis och ställer inte upp i alla lägen han är snäll och den bästa enligt mig  Precis som alla ryttare säger om sin häst. Han betyder otroligt mycket för mig! Även om jag kan bli lädsen arg och irriterad på honom så är det något visst med honom som gör att jag alltid blir glad när jag ser honom. Visst skulle det vara coolt med en ponny som vunnit SM och plaserar sig jämt men det detyder inget om det betyder att jag inte skulle få ha den ponnyn jag har nu. Kan sätta livet på att det jag skriver är sanning! Sen finns det flera hästar jag känner och kommer känna så här för, Smile är en helt annan typ av ponny än Chico men hon har en lika stor plats som Chico i mitt hjärta  Hon var den bästa man kan tänka sig precis som Chico
 
Är så otroligt glad att jag har denna ponny som är nummer ett! Min lilla röda raket

 
 

Hej då :*

Vi kommer sakna dig

 

Planer på gång!

Och ni får inget veta, hihi

If you ever love sombody, put your hands up!


Förlåt

Förlåt migTagga tävling nu!


LC bedömning A & LB A:0+A:0 bebuten på LB är lagom nervös!
 

Hittade lite ovisade bilder på min lilla rödaraket♥

Bilderna är från ridlägret v.32Min fina! Jag älskar dig så

 

Vadå långt ifrån?

 

Just nu...

Står vi här ute på sandbanan på hemmaklubbens regionala hopptävlingar som funktionärer. Helena Lundbäck skulle dyka upp tror vi, kanske Malin Baryard också.
Vi har det i alla fall kul men har dock lite ångest inför imorgon. vi båda debuterar L:B och 1m ser läskigt ut :O.
Haha, det släpper nog snart. Eller i Matildas fall aldrig...
 


 

RSS 2.0